Oru-Häädemeeste-Jõõpre malematš 19.02.2019

19. veebruaril toimus Oru raamatukogu saalis Oru-Häädemeeste-Jõõpre malematš. Võistlesid 6-liikmelised võistkonnad, kusjuures Häädemeeste oli nii lahke, et aitas oma mängijaga asendada ka Jõõpre kooli, kuna üks maletaja sealt oli haigestunud. Oru oli seekord külalislahke ning matši võitis Häädemeeste Keskkool Oru Põhikooli ja Jõõpre Põhikooli ees.
Partiipunktides sai Häädemeeste 14, Jõõpre 11,5 ja Oru 10,5 punkti. Häädemeeste viigistas kõigepealt Jõõprega 6-6 ja seejärel võideti Oru 8-4. Viimases matšis suutis Oru 6,5-5,5 alistada Jõõpre.Külalised Pärnumaalt said tutvuda Oru köögiga ja koos majahaldjas Leeloga ka koolimajaga. Jäädi igati rahule! Järgmine analoogne matš on plaanis järgmisel õppeaastal Pärnumaal, seniks tuleb rohkem harjutada.
Suured tänud Eleri Tehvanusele Jõõprest ning Jaan Urgasele korraldamast ja võõrustamast!
Võistluse kohtunik ning fotode autor Jaan Urgas Oru Põhikoolist.
Maletamiseni!
NB! 13. aprillil kell 10 toimuvad Häädemeeste Keskkoolis Häädemeeste valla lahtised meistrivõistlused males.