Vilistlaskogu loomine & vilistlaste kokkutulek

Rõõm on tõdeda, et kooli sünnipäeva tähistamisele on juba nii palju registreerunuid. Kindlasti saab tulema tore vilistlaste kokkutulek. Häädemeeste Keskkoolil on olnud kogu aeg ja on jätkuvalt aktiivne vilistlaskond. Samas on miskipärast asutamata kooli vilistlaskogu. Vilistlaskogu on vabatahtlik ühendus, mille eesmärk on ühendada ja koondada kooli ümber selle endisi õpilasi ning toetada ja innustada ka praeguseid õpilasi ja õpetajaid. Kindlasti on vilistlasi, kes saaksid ja tahaksid Häädemeeste Keskkooli arengus kaasa rääkida. Järjekordne vilistlaste kokkutulek on ehk suurepärane võimalus vilistlaskogu loomiseks.

Kui oled huvitatud kooli vilistlaskogu loomisel ja tegutsemisel kaasa aitama, siis ole hea ja palun anna endast märku kooli meiliaadressil: kool@haademeeste.edu.ee