Kaheksandikud Islandil

Mitme kaheksandiku ja ühe seitsmendiku ees avanes imedemaailm Islandil. Esimesel päeval jõudsime näha mitut sadamat, kus parajasti mõõnaperiood, külastada paika, kus kohtuvad Põhja-Ameerika ja Euraasia mandrilavad ehk laamad. Meie teele jäi ka üks väga paljudest kuumaveegeisritest.
Teisel päeval tegime ringkäigu pealinnas Reykjavikis. Tutvusime linnahalliga, vaatasime kõrgelt kirikutornist alla linna peale, kuulasime orelimuusikat, jalutasime sadamas ja päev lõppes mõnusalt termaalveepargis.
Kolmandat päeva alustasime kooli külastusega, kus õpilased tegid meile toreda ekskursiooni.
Seejärel suundusime loodusparki Pingvellir. Näha saime suuremat sorti geisrit ning kaunist koske. Päeva lõpuks külastasime põnevat interaktiivset laavamuuseumi. Oli väga muljeterohke päev.