Aineolümpiaadidel edukas osalemine

Häädemeeste Keskkool tunnustab õpilasi, kes osalesid edukalt olümpiaadidel:
Füüsikaolümpiaadil saavutasid (18.01.20)Romek Hanson I koha maakoolde 10. klasside arvestuses, III koha 10. klasside arvestuses; Arthur Valge I koha maakoolide 9. klasside arvestuses, IV koha 9. klasside arvestuses;Johannes Valge II koha maakoolide 11. klasside arvestuses. Suur aitäh õpetajatele Kalmer Hütt ja Raimu Pruul.
Emakeeleolümpiaadil saavutasid (24.01.20)Romek Hanson II koha 10. klasside arvestuses ja III koha 9.-10. klasside arvestuses; Ann-Mari Alfthan II-III koha 7. klassi arvestuses. Suur tänu emakeeleolümpiaadil osalemise eest Hanna Allikas, Arthur Valge, Hannes Jaakson, Crete Luik ning õpetajatele Silvi Murulauk ja Kaire Laine.
Suur tänu keemiaolümpiaadil (25.01.20) osalemise eest Liisi Lemmik, Markus Lehtla, Arthur Valge, Hannes Jaakson ja õpetajale Ülle Valgi.