8. ja 9.KLASSI ÕPPEREIS

8. ja 9.  klass käisid täna õppereisil Olustveres. Giid tutvustas meile kenasti renoveeritud mõisahoonet ning kõrvalhooneid. Jalutasime iidsete põlispuudega pargis ja nägime erinevates hoonetes eksponeeritud linnutopiste ja puuhobuste kollektsiooni.

Saime sisse põigata ka 200- meetri pikkusesse õppekompleksi, kus on koos Olustvere põhikool ning  Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool.

Tähetornis “Orion” anti meile korralik füüsikatund, kus räägiti värskest ja puhtast õhust, veest ja toidust. Põnevate katsetega tutvustati elektromagnetismi, gravitatsiooni ja elektrivälja põhimõtteid. Saime näha ka, kuidas näeb välja veekeeris seestpoolt.

Oli igati hariv ja põnev väljasõit.

Tänud kuuluvad Eeva Nonile, kelle kirjutatud projekt Keskonnainvesteeringute Keskuselt meile rahalise toetuse sai!